Bejelentés


MOZGÁSBAN A LÉLEK STABILITÁS A VÁLTOZÁSBAN - Pilates / NIA / Kronobiol


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Kronobiológia

Nekem nagyon nagy segítség volt a saját őskáoszom rendezésében. Bár tegyük hozzá, hogy nem tetszett, amikor először találkoztam vele, mert egészen mást mutatott, mint amit magamról gondoltam korábban.    Persze imádtam, hogy magyarázatot kaptam a "gyengeségeimre", de vérlázító volt, hogy nem láttam benne azokat a képességeket, amikről azt gondoltam, hogy léteznek.

Akkor kezdtem el gyanakodni, amikor a megkapott információval a "zsebemben" elkezdtem jobban érezni magam a bőrömben.  Természetesen még egy kicsit lázadtam, aztán elfogadtam, megtanultam és megszerettem (magam).

Mindenki jó valamiben, csak nem mindig tudjuk mi az. Az évek alatt folyamatosan változnunk kell, elvárásokkal szembesülünk és a végén már azt sem tudjuk kik vagyunk. Nekem nagy segítség volt visszatérni az alapokhoz, amihez hozzá tehettem minden eddig megszerzett tudásomat és tapasztalatomat annak érdekében, hogy végre a saját életemet éljem.

A kapcsolódásokról

Van közös feladat? Milyen jellegű?  Miért nem jövök ki valamelyik szülőmmel/gyerekemmel/barátommal?  Miért nem tudok elszakadni valakitől?  Miért érzem egyoldalúnak a kapcsolatomat?    Ezernyi kérdés merül fel amikor másokhoz kapcsolódunk.  Magunkat legalább ismerjük, de itt ez már nem elég.    A kronobiológia rendszere megmutatja a közös feladatokat (azok minőségét), vagy azok hiányát.  Segíti az együttműködést azzal, hogy megtudjuk miben számíthatunk támogatásra a másiktól/kapcsolattól és miben nem.

Általánosságban

Az ember születési dátumából megállapítható, hogy az adott ember milyen, az egész életére kiható energetikai adottságokkal rendelkezik. A születési alap energetikára hatnak a következők: -a nevelés -a tanulás -az élettapasztalatok A velünk született energetikánkat gyökeresen megváltoztatni nem lehet, de módosítani pozitív vagy negatív irányban igen.

A Kronobiológia segítségével feltérképezhetjük csakráink helyes működési elvét, melyek felelősek a test és lélek egyensúlyáért. Megnézhetjük, hol alakulhat ki energia hiány vagy többlet.Megtudhatjuk, milyen hiányt, vagy többletet hogyan kezeljünk a hétköznapokban

Spirituális választerápia avagy kérj és kapsz.

Nekem elsőre ez jut az eszembe, mert egyszerűen így működik. Abban a pillanatban, hogy konkrét probléma vagy kérés fogalmazódik meg bennem, már nyúlok is az ingáért, hogy tisztítsam, oldjam. Általánosságban A tudatalatti elmének óriási hatalma van.

Olyan, mint egy óriási számítógép. Ha beérkezik egy információ, a betáplált programoknak és a megadott parancsoknak megfelelően jelez vissza. Így szinte önkéntelen, automatikus mechanizmusok szerint reagálunk bizonyos élethelyzetekre, minket érő hatásokra. Azonban kezünkbe is vehetjük az irányítást, hiszen a tudatalattit a tudatos elme programozza a gondolatokon és érzéseken keresztül.

A Spirituális Választerápia egy szelíd módszer, amely a tudatalatti programokban kutatva keresi meg és távolítja el azokat az elemeket, amelyek az egészséges és boldog életvitelben gátolnak bennünket. A módszer által azonban nemcsak a tudatalatti elmét vagyunk képesek megvizsgálni és tisztítani, hanem magát a lélekkrónikát is. Az SVT során a Felső Én kitisztít minden diszharmonikus energiát és programot a lélek feljegyzéseiből a múltban, a jelenben és a jövőre vonatkozóan, a régi programokat pedig pozitív energiákkal cseréli fel.

Forrás: astronet.hu

Család és lélekállítás

A tökéletes módszer arra, hogy a saját életedet éld, ne a szüleidét, nagyszüleidét, testvéreidét, szerelmeidét, stb. Lelki és fizikai problémák, elakadt élethelyzetek gyógyszere. Az igazság megjelenítése és gyógyító ereje kíméletesen, finoman, lágyan, de határozottan és erőteljesen. Csak egyszer kell elengedni blokkokat és nem nyom tovább, nem keseríti meg a hétköznapokat.

Munay Ki átadás

Kilenc rítus Peruból, ami a minőségi változást hoz az életünkbe. Természetes módon vesszük a kezünkbe és használjuk a varázspálcát, amivel az életünket olyanná változtatjuk, amilyenné csak szeretnénk. Elengedjük a múlt sebeit, gyógyítjuk a női és férfi részeinket, védelmi vonalakat aktivizálunk, amelyek tisztítanak mindent, ami felénk áramlik, elvezetnek minket a félelem mentes életbe és ez még csak öt, a kilencből.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!