Bejelentés


MOZGÁSBAN A LÉLEK STABILITÁS A VÁLTOZÁSBAN - Pilates / NIA / Kronobiol


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
LOVE YOUR BODY, LOVE YOUR LIFE!

Mint gyakorló NIA diák X évesen (jó, nevezzük a nevén, 34), még mindig azon pörögtem, hogy én akarok táncolni! Már 2 évesen is akartam, 16 évesen is akartam, csak aztán minden máshogyan alakult. De én szeretném... és akkor megláttam - fél évig kerülgettem, majd rögtön egy táborral indítottam. Új időszámítás kezdődött, egyszerűek és szerethetőek lettek a dolgok körülöttem és bennem.

A White Belt tréning után Kívülről befelé, belülről kifelé, a testből a fejbe és vissza. A NIA a kellemes a hasznossal, a kötött és a szabad forma, a zene ritmusa és a szív dobbanása, a test szabadsága a lábak biztonságával, szóval a sok-sok ellentétes és szövetséges minőség egyben, az áramló energia maga. Nekem ezt jelenti és szívből ajánlom mindenkinek!

Az első saját órám után Az elmét kikapcsolja a mozgás és az a fajta figyelem, hogy vajon mi lesz a következő lépés? A rutinok felépítése és dinamikája felpörgeti a testet addig a pontig, ahol bekövetkezhet a pillanat, amikor megindul az endorfin és akaratlanul elönt a boldogság - Welcome Home!

Egy évvel később Egyszerűen ajándék. Minden alkalommal - akkor is, amikor "csak" készülök az órára, tanulom a rutinokat - feltölt, kiegyenlít, erőt, boldogságot és hitet ad. Minden berendeződik a helyére és én is bekerülök mellé. Mosolyogva, lágyan és könnyedén. Érzem a folyamatos fejlődést, finomodnak a mozdulataim és a testem. Már érzem az üzenetet, nem csak értem - Love Your Body, Love Your Life.

Négy évvel később, már egy éve Blue belt trénerként Színtiszta öröm, boldogság, könnyűség. A legegyszerűbb, szebb, biztosabb és gyorsabb út a középponthoz. Én vagyok, benne vagyok, jelen vagyok.

VIDEÓK, és még rengeteg információ:

Íme az első balatoni táncunk, illetve a második tábor, amelyet Varga Dórival, Jászberényi Tündivel és Bihacker Szilvivel tartottunk. A harmadikról készült összeállítás is érkezik hamarosan!

Addig is látogass el a MiANIA blogra további érdekességekért, vagy keresd a Facebookon a Mozgásban a Lélek profilt.

Az alábbi fotó jobb szélén Debbie látható, a lila gatyás (én) mellett (térdel) Andi. Felemelő érzés volt Debbie óráján a jelenlegi és jövendőbeli NIA tanárokkal táncolni.


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!