Bejelentés


MOZGÁSBAN A LÉLEK STABILITÁS A VÁLTOZÁSBAN - Pilates / NIA / Kronobiol


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek
NIA információk

www.miania.blog.hu

tovább >>


Keress a Facebook-on!

Facebook/Mozgásban a lélek
Igen, ezért tetszik nekem ez a kis mondat, mert egyrészt mutatja azt, hogy vannak olyan mozgásformák, amiben tényleg benne van a lélek, másrészt pedig a gyakorlással megmozgatjuk a lelkünket is - a beragadt érzéseket és gondolatokat. A testünk mozgásra született, engedjük élni (magunkat)!

Számomra felszabadító érzés újra és újra megtalálni a lehetőségeimet és a szabadságot a a tánc dinamikájában, illetve finomítani a testtudatot és megtapasztalni az erőt PILATES stabilitásában.

Természetesen vannak olyan élethelyzetek/szakaszok, amikor nincs türelem, idő, lehetőség arra, hogy rendszeres mozgás órákat iktassunk be, viszont elakadtunk. Kicsit vagy nagyon, egy témában, vagy akár teljesen elveszhetünk a nagy labirintusban. Ilyenkor rendszerint eljutunk arra a pontra, hogy azt mondjuk, ezt már nem tudjuk egyedül megoldani és támogatásra, plusz információra van szükség. Szerencsére a belső iránytűhöz sokféleképpen eljuthatunk. Tiszta képet mutat rólunk és a kapcsolatainkról a kronobiológia , és hatékony segítséget nyújt az elakadásban a spirituális választerápia .

Ugyanez máshogyan - a fraktálok - avagy mindEgy -

"A fraktálok „önhasonló”, végtelenül komplex matematikai alakzatok, melyek változatos formáiban legalább egy felismerhető (tehát matematikai eszközökkel leírható) ismétlődés tapasztalható. Az önhasonlóság azt jelenti, hogy egy kisebb rész felnagyítva ugyanolyan struktúrát mutat, mint egy nagyobb rész. Ilyen bizonyos léptékig például a természetben a villám mintázata, a levél erezete, a felhők formája, a hópelyhek alakja, a hegyek csipkézete, a fa ágai, a hullámok fodrozódása és még sok más."
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!